Windows 8 rezalet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onur0676

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben windows xp kullanıyordum fakat bir forumda herkez windows 8 geç felan dedi bende bu gün yükledim windows 8 i resmen rezalet xp de rahatlıkla oynadığım oyunlar kasıyor lafta herkez windows 8 in daha hızlı olduğunu söylüyor. Benden tavsiye boşverin windows 8 i. Oyun dışında internet felan hızlı sadece oyunda böyle.
Kasan oyunun özellikleri:

Önerilen Özellikler
  • CPU: 2,4 Ghz
  • RAM: 1 Gb
  • Video Kartı en az 256 MB RAM ile
Benim sistem özelliklerim:
  • CPU: 2.5 ghz
  • Ram:1 Gb
  • Video kart:502 mb

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sistemim şöyle:
  • Pentium 4 631 3.0ghz Ht 775 lga
  • 2x 1gb ddr2 ram
  • 80gb hdd
  • 1gb Nvidia gt440 ekran kartı

Windows 8.1.1 çok stabil ve hızlı hiç bir oyunda sıkıntı çekmedim ve oyunların tamamı korsan gel-gelelim performansa.
Windows 7 Most Wanted 2012 oyununda kasma varken, Win 8.1.1 sağolsun kasmalar yok ve sıkıntısız oyunumu oynuyorum.

Yahu şu win8'e çamur atmayı bırak! XP ile mutluluklar size!

O sistemle ne bekliyorsun. Xp iyidir o sisteme. Windows 8 yükleyince Battefield 4'ü falan ultra da falan oynayacağını mı sandın? Herkes memnum.

8.1 Kur. RAM Berbat. RAM Al sırf Metro ve masaüstü bile 1 GB Yiyor bazen. Sen XP Devam et.

Hangi ayarlarda ve hangi çözünürlükte?

Oyunlarda XP nin kullandığı miktar ile Windows 8'in kullandığı miktar aynı değil . Oyunlarda WİN 8 her zaman daha fazla ram ister . Ramini yükselt.

Hangi ayarlarda ve hangi çözünürlükte?
1280x1024 min -da Win7 - 7fps ye zor çıkarken Win8.1 -13 ila 25 arası fps veriyor. Gayet tatmin edici, onuda söyleyim ki, işletim sistemi de korsan. Korsanın fps ye bağlantısı yok bence nede oyun oynatmamağa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…