Arkadaşlar merhaba elimde Windows 8 Laptop var. Windows 10 rezervi çıkması için 8.1 e güncellemem gerekiyordu ama ben geçmedim yani şuan halen Windows 8 var şimdi Windows 8.1 e geçersem rezerve edip geçebilirmiyim yada ne yapmalıyım? Windows 10a geçmek istiyorum. Orjinal sürüme sahibim.
Herhangi bir sorun yok rezervasyon yapıldı. İster Windows Update üzerinden Microsoft'un bilgisayarına vermesini bekle istersen Media Creation Tools ile yükseltme yap beklemeden. Seçim senin.
Herhangi bir sorun yok rezervasyon yapıldı. İster Windows Update üzerinden Microsoft'un bilgisayarına vermesini bekle istersen Media Creation Tools ile yükseltme yap beklemeden. Seçim senin.
sence hangisi daha yararlı olur ? ben temiz kurulum yapmak istiyorum yani herşey silinsin istiyorum yedekledim zaten harddiskime. zaten format atacaktım.
Buradan Media Creation Tools'u indirip çalıştır. Yükseltme seçeneğini seç. Ama hiçbir uygulama ve dosyayı koruma diyerek yükseltme yap. O zaman sıfır kurulum yapmış gibi olursun.
Buradan Media Creation Tools'u indirip çalıştır. Yükseltme seçeneğini seç. Ama hiçbir uygulama ve dosyayı koruma diyerek yükseltme yap. O zaman sıfır kurulum yapmış gibi olursun.