Windows 8 Rezerve Yapma Sorunu

Yükselt diye bir seçenek olması lazım diye hatırlıyorum ama bu bilgisayara yükle yazıyorsa fark etmez o da aynı şeye çıkıyor.

tamamdır teşekkür ederim herhalde o diğeri iso olarak yapıyormuş ona ihtiyacım yok gs maçı bitsin direk yükleyeceğim ayrıca dedigin doğruymuş yükselt yazıyormuş

Yükselt diye bir seçenek olması lazım diye hatırlıyorum ama bu bilgisayara yükle yazıyorsa fark etmez o da aynı şeye çıkıyor.
hocam merhaba dediginiz gibi yaptım baya yükledi sonra windows medya oluşturuyor gibi birşey dedi % 100 oldu kapandı program ne yapmam lazım şimdi ?

Yardımcı olabilecek yokmu hiç ? kaldım böyle ya.

hocam koruma seçeneğini seçince C diskini mi formatlayacak. Oyunlarım falan D diskinde D diskim de gitcek mi?

Ve windows 7'ye sahibim windows 10'u usb ile kurunca windows 7 key'imi mi gireceğim?

@Gereksizz D diskine bir şey olmaz. Oyunu yeniden kurman gerekir sadece. Hayır USB ile kurunca Windows 7 ya da 8.1 keyi giremezsin. Rezerve yapıp yükseltme yaptıktan sonra USB'den kurulum yapacağın zaman Atla diyeceksin key istediği zaman. Windows açılınca kendisi etkinleştirecek.

@MehmetOzcan Medya oluşturuyor dediyse yanlış seçeneği işaretlemişsin. Programı açınca iki seçenecek çıkıyordu zaten. Birincisi Yükseltme seçeneği diğeri de başka bir bilgisayarda kullanmak üzere medya yani ISO dosyası oluşturma. Sen yükseltme seçeceksin.

3 defa denedim aynı c sürücüsünde windows vs sources windows klasöründe setupdan yükledim 3 4 gündür kullanıyorum bir sorun yok inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…