Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #21 Bende neden görünüyor UEFI sistemler daha şanslı.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2012 #22 BIOS yine görünüyor ama 1 saniye içinde Windows'un mavi simgesini görüyorum
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #23 real_king dedi: BIOS yine görünüyor ama 1 saniye içinde Windows'un mavi simgesini görüyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl ya ? Bende neden yok ? Recep abi !!! Aradaki fark nedir Kasayı açıyorum. 4-5 saniye BIOS uğraşıyor. Sonrasında 8 saniye içerisinde Windows 8 açılıyor.
real_king dedi: BIOS yine görünüyor ama 1 saniye içinde Windows'un mavi simgesini görüyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl ya ? Bende neden yok ? Recep abi !!! Aradaki fark nedir Kasayı açıyorum. 4-5 saniye BIOS uğraşıyor. Sonrasında 8 saniye içerisinde Windows 8 açılıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Ekim 2012 #24 Bilgisayarı kapat deme. Uyku moduna al
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #25 Tamam Recep abi Uyku moduna alınca zaten BIOS falan gözükmüyor.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2012 #26 BIOS uyku moduna almama rağmen gözükmüyor. Bilgisayarı kapattıktan sonra uzun bir bekleyiş olmasının sebebi power tuşunun takılması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - - - Güncellendi - - - Fotoğraf makinem yanımda olmadığı için LG telefonumun lensi ile bu kadar oldu Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
BIOS uyku moduna almama rağmen gözükmüyor. Bilgisayarı kapattıktan sonra uzun bir bekleyiş olmasının sebebi power tuşunun takılması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - - - Güncellendi - - - Fotoğraf makinem yanımda olmadığı için LG telefonumun lensi ile bu kadar oldu
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #27 real_king dedi: BIOS uyku moduna almama rağmen gözükmüyor. Bilgisayarı kapattıktan sonra uzun bir bekleyiş olmasının sebebi power tuşunun takılması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - - - Güncellendi - - - Fotoğraf makinem yanımda olmadığı için LG telefonumun lensi ile bu kadar oldu Genişletmek için tıkla... Ya nasıl gözükmez ? Bende neden gözüküyor :S BIOS'tan bir ayar falan mı yaptın ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
real_king dedi: BIOS uyku moduna almama rağmen gözükmüyor. Bilgisayarı kapattıktan sonra uzun bir bekleyiş olmasının sebebi power tuşunun takılması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - - - Güncellendi - - - Fotoğraf makinem yanımda olmadığı için LG telefonumun lensi ile bu kadar oldu Genişletmek için tıkla... Ya nasıl gözükmez ? Bende neden gözüküyor :S BIOS'tan bir ayar falan mı yaptın ?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2012 #28 Hiçbir ayar yapmadım, Windows 7 varken 3-4 saniye de olsa gözüküyordu.