Windows 8 Sağ Tıklama Sorunu Düzelmedi

Şuan bu şekilde Lavasoft Ad Aware yazılımını sağ tıklamadan kaldırdım. Kaspersky Win 8.1 ile uyumsuz olduğu için kurulumda hata vermekte. Yoksa kurup kendim kayıt defterinden kontrol edecektim. Fakat işin yavaşlık konusuna gelirsek sorunun eklemeden olduğunu pek sanmıyorum. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi Bakım menüsündeki Otomatik bakımı başlatırsanız bir performans iyileştirmesi yapacaktır. Ayrıca Kaspersky ağır ve güçlü bir güvenlik yazılımıdır. Buda performansa etki edebilir.

Kaspersky sorununuzu Kaspersky Lab Forum -> Türkçe Forum kendi forumunda sorarsanız ilgili yetkililer yardımcı olacaktır.

Kaspersky'ı kapatmak işe yaramaz Arka planda o yine çalışır. Kaspersky ayarlarından birkaç ayarı devredışı bırakıp yapılabilir ancak, yaptırmak istemediğim için çözümü yazmıyorum. Çünkü sistemde ciddi sorunlara yol açabilirsin. Kaspersky forumuna yazmana gerek yok orda yine ben varım diğer yetkili kişi de zaten bu isteği olumsuz yönde cevaplayacaktır.

Yani bu yavaşlığa katlanayım mı yoksa risk mi alayım? Bence şu riskli çözümü yazmanız benim için faydalı olabilir.

Kasması biraz anormal. Sistem çok mu düşük ki böyle ufak bir ayrıntıda bile kasıyor?

Kasması biraz anormal. Sistem çok mu düşük ki böyle ufak bir ayrıntıda bile kasıyor?

Sistem özelliklerim Intel Core i5-3230M 2.60GHz RAM 8GB

Sorun sistemin yavaş olmasında değil sağ tıkladığımda her defasında 4 saniye beklemek çok berbat bi durum.

Öncelikle ShellExView zaten denediğimi söylemiştim sizin dediğiniz yerden indirdim sonuç aynı;

http://s1309.hizliresim.com/1f/f/snjzr.jpg

Diğer programda ise Kaspersky veya WinRAR veya Revo ile alakalı hiçbir şey bulamadım sadece kopyala yapıştır gibi önemsiz şeyler vardı.

Sisteminde anormal bir durum söz konusu. Revo uninstaller bendede varken kasma olmuyordu. Onu kaldır your uninstaller kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…