Windows 8 Ses Driverı Sorunu

alternans99

Hectopat
Merhaba arkadaşlar:

Windows XP olan bilgisayarıma windows 8 format attım fakat bilgisayardan ses çıkmıyor ve hiçbir kulaklık ve mikrofonu algılamıyor. Ses driveri de yüklü ben bir çözüm bulamadım. Kaç gündür bununla uğraşıyorum yardım ederseniz sevinirim. Anakartım: Asus P5L-MX

Formattan sonra otomatik zaten algılıyor, sen ne yükledinki kaldır onu önce? Bilgisayarıma sağ tikla yönet açılan pencerede Ses girişleri ve çıkışları tıkla ve güncellemeyi dene.

Yeni format attığın için önce Windows Update aç güncelleştirmeleri denetle bir sürü eksik bulacak yükleyecek içlerinde mutlaka Ses sürücüsüde vardır ama dikkat et güncelleştirmelerdeki Ayrıca başlıklı kısmada gözat tikla hepsini yüklesin.

- - - Güncellendi - - -

Eski kullandığın CD ler Windows 8 de işe yaramaz bırak o kendi bulur yükler.

Dediğinizi yaptım ilk önce bir güzel windows update yaptım sonra yeniden başlattım fakat değişen bir şey olmadı. Sadece dijital ses aygıtı görünüyor ve mikrofon takılı olduğu halde değil gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…