Windows 8 setuplardaki sorun

B

badembaba17

Ziyaretçi
Arkadaşlar konunun yeri yanlış olabilir başka yer bulamadım başlıkta saçma gelebilir. Ben norton internet security kurmadan önce herşey normaldi. Birden sorunlar çıkmaya başladı. Kurulum yaparken virtualbox, steam kurarken vs. ilk önce error 2503 sonra 2502 diyor ve kurulmuyor. Kaspersky ile tarattım virüs buldu sildi, şuan avg 2014 kullanıyorum. Uyumlulukta ayarlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle anladım;
Norton kurdunuz ve kuruldukdan sonra bilgisayarınızda bir takım sorunlar oluşmaya başladı. Başka programlar yüklerkende bu sorun oluyor.
Ancak hala neyi tarattığınızı anlamadım. Windows 8.1 Pro Preview mi kullanıyorsunuz?

Aynen öyle Norton kurduktan sonra problemler başladı. Pc'de virüs olabilir diye Kaspersky ile tarattım pc'yi, virüs buldu ve sildi ama program kurarken hala hata veriyor. Programa uyumluluk ayarlayamıyorum yukarıda da resmi var. İşletim sistemim Windows 8 pro.

Norton ile alakalı bir sorun olacağını sanmıyorum. Emin olmak için "Norton ve diğer anti-virüsleri" kapatıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Tüm anti-virüsler kapalı zaten defender dahil. Pes 2014 kurar iken de aynı sorun oldu. Windows gezginini kapatıp yönetici olarak başlatınca onu kurdu, ama steamı kurmuyor nedense hep aynı hata format atmakta istemiyorum.

Formattan başka çare yok anlaşılan. Birde 2 gb ram var 64 bit kursam verim alır mıyım? Birde Kaspersky çok kastırıyor bilgisayarı, Bitdefender da öyle, avg ile çok aralarında fark var mı ?

Çoğu yerde okudum da 2 gb ram de 64 bit kasılmalar oluyormuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…