C cred2 Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 1 6 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar Windows Şifresini Kırma - YouTube videoda dediği gibi yerine getirdim. 3.55'de karşıma şöyle bir hata geliyor. Oturum bu hesaptır fakat msn ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum. Kasayı açıp bios pilini çıkaramıyorum. Kasam 3 yıl asustan garantili çivi oynasa garanti dışı kalır. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2013
Arkadaşlar Windows Şifresini Kırma - YouTube videoda dediği gibi yerine getirdim. 3.55'de karşıma şöyle bir hata geliyor. Oturum bu hesaptır fakat msn ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum. Kasayı açıp bios pilini çıkaramıyorum. Kasam 3 yıl asustan garantili çivi oynasa garanti dışı kalır.
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2013 #2 Garantiye göndermekten başka şansın yok gibi...
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Kasım 2013 #3 Güvenli modda sistemi açıp Adminstrator olarak girmeye çalışın. Ardından yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun.
Güvenli modda sistemi açıp Adminstrator olarak girmeye çalışın. Ardından yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Kasım 2013 #4 THE_MILLER dedi: Güvenli modda sistemi açıp Adminstrator olarak girmeye çalışın. Ardından yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun. Genişletmek için tıkla... O devir biteli çok oldu. XP'de idi sanırım en son o arka kapı. Ophcrack boot etmiş. Yapmanız gereken ekranda yazdığı gibi şu komutu girmek: Kod:Panoya kopyala ophcrack-launcher.sh dialog
THE_MILLER dedi: Güvenli modda sistemi açıp Adminstrator olarak girmeye çalışın. Ardından yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun. Genişletmek için tıkla... O devir biteli çok oldu. XP'de idi sanırım en son o arka kapı. Ophcrack boot etmiş. Yapmanız gereken ekranda yazdığı gibi şu komutu girmek: Kod:Panoya kopyala ophcrack-launcher.sh dialog
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Kasım 2013 #5 Recep Baltaş dedi: O devir biteli çok oldu. XP'de idi sanırım en son o arka kapı. Genişletmek için tıkla... Bitmedi hocam. Windows 8: Gizli (Yerleşik) Yönetici Hesabı Nedir, Nasıl Etkinleştirilir? | enpedi-Windows 8 Windows Vista, 7 , 8 hepsinde geçerli.
Recep Baltaş dedi: O devir biteli çok oldu. XP'de idi sanırım en son o arka kapı. Genişletmek için tıkla... Bitmedi hocam. Windows 8: Gizli (Yerleşik) Yönetici Hesabı Nedir, Nasıl Etkinleştirilir? | enpedi-Windows 8 Windows Vista, 7 , 8 hepsinde geçerli.