A Alialan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2015 #1 Windows 8 orjinal single language x64 iso dosyası olan varsa paylaşabilir mi?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 2 Aralık 2015 #2 Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım
A Alialan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2015 #3 Silinen üye dedi: Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşkkür ederim windows 8 için yükleme medyası mevcut mu ? windows 8 Single lazım
Silinen üye dedi: Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşkkür ederim windows 8 için yükleme medyası mevcut mu ? windows 8 Single lazım
A Alialan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #5 Silinen üye dedi: Windows 8.1 kurabilirsiniz, arada çok fark yok. Genişletmek için tıkla... Medya tool'un içinde 3 versiyon bulunuyor pro ve single'ın dışında sadece Windows 8.1 olan var o nedir? @Recep Baltaş bey Windows 8 single language x64 iso dosyasını paylaşabilir misiniz?
Silinen üye dedi: Windows 8.1 kurabilirsiniz, arada çok fark yok. Genişletmek için tıkla... Medya tool'un içinde 3 versiyon bulunuyor pro ve single'ın dışında sadece Windows 8.1 olan var o nedir? @Recep Baltaş bey Windows 8 single language x64 iso dosyasını paylaşabilir misiniz?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 4 Aralık 2015 #6 Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Windows 8.1 Single Language versiyonu mevcut.
Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Windows 8.1 Single Language versiyonu mevcut.