ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 15 Ağustos 2013 #1 Bazı kısıtlamalar nedeniyle PRO sürüme geçmek istersem cuzi farkla pro ya güncelleyebiliyor muyum? Mesela Hyper-V gerekiyor features listesinde yok, Vmware'e dönüştürme işlemleri gerektirecek elimdeki sanallar.
Bazı kısıtlamalar nedeniyle PRO sürüme geçmek istersem cuzi farkla pro ya güncelleyebiliyor muyum? Mesela Hyper-V gerekiyor features listesinde yok, Vmware'e dönüştürme işlemleri gerektirecek elimdeki sanallar.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Ağustos 2013 #2 Sistem'e girip "Windows'un yeni sürümü ile daha fazla özelliğe sahip olun" seçeneğine tıklayın. İlerleyen aşamalarda fiyatı görebilmeniz gerek.
Sistem'e girip "Windows'un yeni sürümü ile daha fazla özelliğe sahip olun" seçeneğine tıklayın. İlerleyen aşamalarda fiyatı görebilmeniz gerek.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 15 Ağustos 2013 #3 O esnada yükseltme anahtarınızı girin iletisi aldığımı hatırlıyorum sihirbazdan çıkmıştım onu görünce.
O esnada yükseltme anahtarınızı girin iletisi aldığımı hatırlıyorum sihirbazdan çıkmıştım onu görünce.