Recep bey başka konuda birisi sormuştu. Ama konu kapatılmış mecbur bunu açtım Yanıt olarak şöyle demiştiniz.
Kod:
Kablosuz ağ ayarına girip TCP/IP v4 kısmında elle IP verilmiş mi ona bakın ilk olarak. Ayrıca paket alım/gönderim değerlerine bakıp bildirin.
Benim sorunum karşımdaki internete başka arkadaşların laptop'u normal girerken benim ki sınırlı erisim diyor.
Bu sorun yeni başladı. TCPIP V4 kısmında Ip otamatik. Paket alım gönderim değerleri aynı yani iyi.
Windows 8 kullanıyorum. Geri yükleme yaptım aynı. Format attım aynı. Acaba format la bile silinemeyecek bir virüs mü bu? Milletin bilgisayarı girerken benim ki neden girmiyor ki. Şifreyi biliyorum sorun o değil.
Çıldıracağım. Onarma yaptım Ip otamatik yaptım.Format geri yükleme . Wireless adaptör aldım nafile olmuyor
Wireless adaptör aldıktan sonra sağda iki farklı kablosuz ağ seçeneği çıkmalı. Alttaki, Wireless adaptörünkidir. Üstteki ise dahili ağın. Alttakini kullanarak bağlandığınıza emin misiniz?
Bir de format attıktan sonra hangi programları kurdunuz? Programlar'dan bir ekran görüntüsünü imgur.com'a koyar mısınız.
Format atmadan önce windows 8 64 bit kullanıyordum. Şimdi 32 bit yükledim. Belli başlı driverler kurulu. Wireless'ı kurmadım Adaptör ile bağlanıyorum. Aynı adaptör evde bağlanıyor. Ama iş yerinde sınırlı bağlantı diyor İşyerindeki wireless farklı.
Bilgiyasarım MSI GE 60 artık ana kartı ne oluyor bilmiyorum
Konu ile alakası yok ama ünlü mavi ekran hatası alıyorum açılışta her zaman değil ama
Acaba format ile bile silinemeyecek bir virüs olabilir mi?
Sorunun Windows 8 veya sürücülerle alakası yok. İşyerinizde her bilgisayar internete giremesin diye MAC filtresi vardır. Bilgi işlem'e gidip bilgisayarınızın MAC adresini listeye eklemelerini söylemeniz gerek (tabi kabul ederlerse.)
imgur.com bir resim barındırma sitesidir.
Ayrıca 32 Bit kullanarak bilgisayarınızın performansını düşüryorsunuz.
Sorunun Windows 8 veya sürücülerle alakası yok. İşyerinizde her bilgisayar internete giremesin diye MAC filtresi vardır. Bilgi işlem'e gidip bilgisayarınızın MAC adresini listeye eklemelerini söylemeniz gerek (tabi kabul ederlerse.)
imgur.com bir resim barındırma sitesidir.
Ayrıca 32 Bit kullanarak bilgisayarınızın performansını düşüryorsunuz.
Burak kardeş adam internetin şifresini hepimize verdi. Mac şifresi koymadı yani. Bu problem Windows 7'de iken de çıkmıştı. Windows 8'e geçince kurtulmuştum yine başladı. Format atmadan 64'e geçemem herhalde
Güvemlik yazılımınız nedir? Ben tekrar diyorum, bilgisayarı alıp bilgi işleme gidin. Kısıtlama vardır. Bilgi işleme gidin, eğer gerçekten MAC koruması yoksa biz çözeriz.
Güvemlik yazılımınız nedir? Ben tekrar diyorum, bilgisayarı alıp bilgi işleme gidin. Kısıtlama vardır. Bilgi işleme gidin, eğer gerçekten MAC koruması yoksa biz çözeriz.
Microsoftun güvenlik yazılımı var başka yok. Acaba karspersky mi yüklesem Format ile bile silinemeyen bir virüs ise ben halledemem. Kesinlikle Mac koruması yok. Arkadaşların da aynı şifre ile giriyor. Mac koruması yok yani
Kablosuz adaptörün sisteme tanıtılması veya sorunları.
DNS ayarların vb. gibi ayarlar.
Bu tür bilgiler olmadan soruna çözüm bulunamaz. Bulunsa da rasgele olacaktır.
Şimdilik benim düşüncelerim WPA, WPA2 kablosuz adaptör uyumu ile ilgilidir. Bunun için bu bilgileri görmeliyim.
Yine de sorunu rasgele yapmak isterseniz kablosuz adaptörünüz ile ilgili sürücü güncellemelerine bakmalısınız. Eğer kablosuz adaptörünüz WMM destekli değilse veya bu desteği işyerinde gerekli ise bu tür sorunlar olabilmektedir.
Eğer işyerindeki kablosuz bağlantısını kısa bir süre şifresiz yaptığında sorunsuz bağlanabiliyorsa bu özelliğin ayarlanması gerekmektedir.