Arkadaşlar merhaba ben MSI GE70 2oe-049xtr alacağım ve freedos olarak gelecek ve ben windows 8 kuracağım. Peki Windows 8'i SSD ye mi HDD'ye mi kurayım? SSD çok hızlı fakat Windows 8 bildiğim kadarıyla çok kullanılan dosyaları SSD'ye atıyor. Yani nereye kurduğum önemli değil mi SSD'ye mi kurayım? Şimdiden teşekürler
Bir şey daha soracağım, şimdi sistemde 2 tane disk olacak c ve d yi ben ayıracağım herhalde. O format ekranında nereye kuracağını seçiyoruz ya orası herhalde tek olacak, nasıl ayıracağım? Bir de eğer ben ayıracaksam 128 gblik ssd c 750 gb lik hdd yi d mi yapayım yoksa c yi yükseltip d yi mi düşüreyim?
sayın recep baltaş çift windows kullanmak için ssd aldım aldığım ssd ye windows 8 bilgisayarın orjinal hdd sinede windows 7 kurmayı planlıyorum nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu arada sanırım konudan ayrı bir soru sorduğum için mazur görün teşekkür ederim bilgisayarım lenovo z580 i7 8 gb ram
sayın recep baltaş çift windows kullanmak için ssd aldım aldığım ssd ye windows 8 bilgisayarın orjinal hdd sinede windows 7 kurmayı planlıyorum nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu arada sanırım konudan ayrı bir soru sorduğum için mazur görün teşekkür ederim bilgisayarım lenovo z580 i7 8 gb ram