Windows 8 sürücüsü Windows 10'a kurulabilir mi?

Daha fazla  
HD 4550 ekran kartım var. Bu ekran kartı için en güncel sürücü AMD'nin sitesinde Windows 8 olarak görünüyor. Bunu kursam sorun olur mu?

Evet, resmi olarak Windows 10 desteği yok. Ama bu durum sürücüsünün yüklenemeyeceği anlamına gelmez, Windows Update otomatik olarak en doğru sürücüyü kurar. Kuramaz ve sıkıntılar yaşar isen Windows 8.1 sürümüne geçmelisin.

Dene ve gör. En kötü kurulmaz.
Pekala, deneyeceğim.
Esasen ekran kartı surucumun zaten Windows tarafından format sonrası otomatik kurulduğunu düşünüyorum çünkü format sonrası görüntü çözünürlüğü düşükken bir de ekran siyahlasip monitör çözünürlüğüne yükseldi. Ayrıca aygıt sürücüsünde bir sorun görünmüyor ama yine de en güncel sürücüyu kurmak istediğimden denemek istiyorum. Sonuçları yazacağım inşAllah.

Farklı fikri olan var mı?

Windows Update desteğin kesilen cihazlarda en hatasız sürücüyü yükler, emin olun.

Diğer deneyeceğiniz sürücüler, bireysel kullanıcıların kendi başına deneme yanılma yoluyla bulduğu veya Driver Booster gibi programların öne getirdiği sürücüler olacaktır. O sürücülerde sıkıntılar yaşamanız çok muhtemel.

O halde surucuyu kurmamali miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…