Windows 8 Torrent başlamıyor ?

M

mahmut119

Ziyaretçi
Arkadaş'lar, MSDN Windows 8 Final Türkçe 64 Bit torrent indirme'ye çalıştım ama inmiyor. Bazı tracker'ler denedim ama olmadı. Torrent başlamadı. Yakında topladığım sistem'i alacağım. Şimdiden hazırlamak istiyorum. Acaba sunucu mu yok ? Bu sorunu nasıl düzeltiriz ?

Çok teşekkür ederim. Daha önce Yandex.Disk görmemiştim. Hemen indiriyorum. Umarım hızlı iner.

- - - Güncellendi - - -

Egemen arkadaş'ım, söylediğin Yandex.Disk'e kayıt oldum. Fakat disk kapasitesi'ni artırmak için ücret gerekiyor. Sanırım ben torrent ile indirsem daha uygun olur.

İndir butonuna bastım. Fakat çok geç iniyor. 5 saat'te ancak indirir. Ben torrent düşünmüştüm. Fakat o da işe yaramadı.

- - - Güncellendi - - -

Sorun çözüldü arkadaşlar.Windows 8 64 Bit x64 Turkce MSDN | TOrrent-ultRA | TORA | OFFICIAL PAGE adres'inden torrent olarak şuan indiriyorum.Bir sorun çıkarmı ? Yoksa buradan indirmek http://torrent-ultra.com/?p=torrents&pid=10&action=details&tid=90125 zorunda mıyım ? Aralarında bir fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…