Windows 8'in Türkçe 32 & 64 Bit sürümleri MSDN kullanıcılarına yayınlandı. Bu sürümleri internetten bulup indirebilirsiniz. Aşağıdaki SHA1 Hash/Yığın bilgileriyle indirdiğiniz ISO'ları kontrol edebilirsiniz. Böylece %100 orijinal Microsoft sürümlerini elde etmiş olursunuz.
İşte söz konusu sürümler:
Windows 8 (x86 - 32 Bit) - DVD (Türkçe) > tr_windows_8_x86_dvd_915522.iso
Kurulum esnasında gireceğiniz ürün anahtarına göre düz veya Pro sürüm kurulacaktır. Söz konusu ürün anahtarlarını ve ISO dosyalarını Google'da arayıp bulabilirsiniz.
Virüssüz ve çalışır bir aktivasyon aracını bekleyeceğiz artık Ya da Asus az bir para karşılığında yükseltme kampanyası yaparsa ona başvuracağım Toshiba zamanında yapmıştı Windows 7 için.
Bu sürümler korsan değil. Orijinal MSDN sürümleri. Deneme sürümü olarak kurabiliyorsunuz. İndirme linki vermiyorum, zira MSDN aboneleri indirmek için Microsoft'a yıllık bir ücret veriyorlar. Bu sürümleri kurduktan sonra satın alabilirsiniz.
Virüssüz ve çalışır bir aktivasyon aracını bekleyeceğiz artık Ya da Asus az bir para karşılığında yükseltme kampanyası yaparsa ona başvuracağım Toshiba zamanında yapmıştı Windows 7 için.
Hazır konu açılmışken ben de şunu sorayım. Birkaç hafta önce satışa sunulan Windows 8 ile 8. ayda msdn'de yayınlanan Windows 8 arasında ne gibi bir fark var?
Aslında msdn ile kutulu windows 8 arasında bir fark olmadığını biliyorum ama birinin 8. ayda diğerinin 10. ayda çıkmış olması kafamı karıştırıyor.
Recep bey, ben Asus N550JV kullanıyorum. Bilgisayarı formatlatım. Recovery kısmı da silindi haliyle. Windows 8.1 with update 1 kurdum ama hiçbir atkivator etkinleştiremiyor. tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso yüklersem eğer bios a gömülü olan keyi otomatik görür mü?