Windows 8 türkçe yavaş indirme sorunu

• Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
Bu linklerin koyması bile iyi, yöneticilerden bir siteye Windows 8 yüklemelerini bekleme. Yasal olmayan bir şeyi neden yapsınlar ki ? Torrent sitesinin sadece indirme linki verildi, kimsenin o siteye bir şey yüklediği yok.

Bu linklerin koyması bile iyi, yöneticilerden bir siteye Windows 8 yüklemelerini bekleme. Yasal olmayan bir şeyi neden yapsınlar ki ? Torrent sitesinin sadece indirme linki verildi, kimsenin o siteye bir şey yüklediği yok.

Bitirici darbeyi yaptın

Bence de artık buna bir çözüm getirilsin, burdaki arkadaşların yardımcı olmasını bekliyoruz. Burdan çok yavaş indiriyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz de mi şikayetçisiniz? Ben hala indiremiyorum. İnternet var. Conneting to peers yazısı var sadece. Bugün 5. gün %50 ye gelmedi daha 5 günde sadece 1.45 gb inderebildim. Çözüm bulun artık bu torent olayına lütfen.

Belki de sunucularda veya kaynakta bir sorun vardır. Ya da yavaş kalıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndiren tracker yok. Sıkıntı o kimse indirmediği için gönderme hızı yada indirme hızı artmıyor 20 kb ile indiriyorum son 1 saattir de dowland tamamen durdu. Neden bende anlamadım. Başka bir programa taşınmalı. Burak abi bugün başka bir sunucuya kaldırmaya çalışırız ama microsoft kaldırmazsa tabi demişti. Bakalım Burak abi ne yapıcak.

Forumda indirmiş olanlar reseed ederse daha rahat indirme olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…