genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar bu UAC beni gıcık ediyor kapatıyorum. Bu sefer metro uygulamaları açılmıyor bunun için bir yöntem var mı ?
Arkadaşlar bu UAC beni gıcık ediyor kapatıyorum. Bu sefer metro uygulamaları açılmıyor bunun için bir yöntem var mı ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 5 Eylül 2013 #2 Ben UAC'yi kapadığım halde Metro uygulamaları sorunsuz açılıyor. Siz nasıl bunu başarıyorsunuz bilmiyorum açıkçası.
Ben UAC'yi kapadığım halde Metro uygulamaları sorunsuz açılıyor. Siz nasıl bunu başarıyorsunuz bilmiyorum açıkçası.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2013 #3 Hocam kapattığım zaman UAC devre dışıyken çalışamaz diyor.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2013 #4 Windows 8 de UAC nasıl devre dışı bırakılır veya etkinleştirilir? | Microsoft Cozumleri, Microsoft Yardim Böyle mi yaptın? Burak Alkan'ın bahsettiği gibi ben de bir sorun yaşamadım.
Windows 8 de UAC nasıl devre dışı bırakılır veya etkinleştirilir? | Microsoft Cozumleri, Microsoft Yardim Böyle mi yaptın? Burak Alkan'ın bahsettiği gibi ben de bir sorun yaşamadım.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2013 #5 Buradan yapınca oluşuyor sorun.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 6 Eylül 2013 #6 Sistemde bişeyleri bozmuşsun benzer sorunu alan diğer tecrübesiz kullanıclar gibi. Temiz bir sistemde UAC kapansa dahi Metro uygulamaları sorunsuz çalışmakta.
Sistemde bişeyleri bozmuşsun benzer sorunu alan diğer tecrübesiz kullanıclar gibi. Temiz bir sistemde UAC kapansa dahi Metro uygulamaları sorunsuz çalışmakta.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2013 #7 Bunun tecrübesizlikle alakası yok İnternetten farklı bir dağıtım indirip lisansımı girmiştim sorun orda - - - Güncellendi - - - Sorun yaşayanlar buyrun : Bypass Windows 8 UAC while keeping Metro
Bunun tecrübesizlikle alakası yok İnternetten farklı bir dağıtım indirip lisansımı girmiştim sorun orda - - - Güncellendi - - - Sorun yaşayanlar buyrun : Bypass Windows 8 UAC while keeping Metro