Windows 8 UEFI format 2 saat sürme sorunu

M5OK

Hectopat
Daha fazla  
Canlar hepinize merhaba,
Win8 uefi format atıyorum 2 saat sürüyor kurulumu, bitmesini de bekledim açılışında kurulum tamamlanıyor, siyah ekran da kalıyor, ( hdd seçili) sonuç hüsran.

1- HDDgörünüyor GPT sıkıntı yok.
2- EUFI ve lagecy+UEFI'de seçim yapsam sonuç aynı.
3- Ahci veya ide seçimler de sonuç değiştirmedi.
4- BIOS güncelleme yapılmıştı, Windows yükleme yapılmıştı.
5- Anakartım: A68hm-e33 (e7721ams v 9.23 güncelleme yüklü)
6- Lisanslı Windows (CD'si mevcut, EUFI için flash'a aktarıp format atmıştım), shift f10 ile temiz format atmıştım. GPT convert'lemiştim.
7- F11 ile UEFI menü açılıyor ama HDD UEFI (lagecy görünüyor) veya Windows boot Manager gelmiyor, sadece UEFI SanDisk (Flash) görünüyor.

Windows 8 desteği bitti. Biliyorum fakat çok araştırma yaptım sonuca ulaşamadım, bu sebepten ötürü sizden belki destek /öneri gelir düşüncesi ile konuyu açtım.

Bu bilgiler ışığında destek / önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.

Gününüz aydın cumanız mübarek işleriniz hayırlı olsun.
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurmayı denediniz mi?
Öncelikle dönüşün için teşekkür ederim, dün yazını ve online olduğunu gördüm fakat 1 günlük türkçe kurallara aykırılıktan ceza almışım, bu sebepten ötürü yazamadım.

Evet 10 denedim sorun aynı; F11 le ekranı açtığımda uefi panelini açtığımda uefi sadece flashım görünüyor, uefi windows manager görünmediği takdirde sonuç aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…