Çözüldü Windows 8 ürün kimliği yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, az önce harddiskimi değiştirdim. Ve Windows 8'i internetten indirdim. Orijinal sitesinden ve indirdikten sonra usb'ye attım. Diski değiştirdikten sonra, USB'den Windows 8'i kurdum. Kurulumda hiçbir problem olmadı fakat bilgisayar açıldığında ürün kimliği ok diyor. Bu arada Windows 8, orijinal. Nasıl bu sorunu çözebilirim?

Evet sorunu hallettim. Benim satın aldığım ürün anahtarı sadece yükseltmeler için geçerliymiş. Yükseltmeyi indirip kurduğumda bir problemle karşılaşmadım.

Evet sorunu hallettim. Benim satın aldığım ürün anahtarı sadece yükseltmeler için geçerliymiş. Yükseltmeyi indirip kurduğumda bir problemle karşılaşmadım.

Selamlar,
Bu durum benim gibi en ufak bir problemde format atan arkadaşların başına gelebilir. Sorun Windows un formattan sonra HDD yada SSD tanıyamamasından yada HDD ve SSD değişiminden kaynaklanıyor. Telefon ile etkinleştirme yapabilirdiniz.
Yükseltme anahtarı zaten yeni bir Windows sürümünün anahtarıdır, bu anahtarla satın almış olduğun ürünün kapısını format yoluyla açabilirsin. Kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı