viaccess Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 378 Makaleler 9 18 Nisan 2015 #11 Görsel eki nedense göremiyorum acaba bende mi sıkıntı var ? Sıkıntı herkeste ise görseli yeniden yükler misin ?
Görsel eki nedense göremiyorum acaba bende mi sıkıntı var ? Sıkıntı herkeste ise görseli yeniden yükler misin ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Nisan 2015 #12 viaccess dedi: Görsel eki nedense göremiyorum acaba bende mi sıkıntı var ? Sıkıntı herkeste ise görseli yeniden yükler misin ? Genişletmek için tıkla... Tekrar yüklenemez çünkü hızlı resim kaldırmış olduğundan resim de kalmış. Haliyle o yüzden kırık gözüküyor.
viaccess dedi: Görsel eki nedense göremiyorum acaba bende mi sıkıntı var ? Sıkıntı herkeste ise görseli yeniden yükler misin ? Genişletmek için tıkla... Tekrar yüklenemez çünkü hızlı resim kaldırmış olduğundan resim de kalmış. Haliyle o yüzden kırık gözüküyor.