M.Ali.ASLAN Kilopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 281 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #1 Dün bilgisayarıma windows 8 format attırdım bir çok güncelleştirme geldi ama 8.1 versiyonu gelmedi, gelirmi gelirse ne zaman gelir?
Dün bilgisayarıma windows 8 format attırdım bir çok güncelleştirme geldi ama 8.1 versiyonu gelmedi, gelirmi gelirse ne zaman gelir?
mertcankns1 Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 50 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #2 Windows 8.1 8'de görünmüyor. Microsoft'un ana sitesine giderek oradan bulabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2014
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2014 #3 Markete girdiğinde sana uyarı veriyor Windows 8.1 sürümüne güncellensin mi diye. Kabul et dosyaları indirsin.
Markete girdiğinde sana uyarı veriyor Windows 8.1 sürümüne güncellensin mi diye. Kabul et dosyaları indirsin.
M.Ali.ASLAN Kilopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 281 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #4 Max_Payne dedi: Markete girdiğinde sana uyarı veriyor Windows 8.1 sürümüne güncellensin mi diye. Kabul et dosyaları indirsin. Genişletmek için tıkla... aynen öyle diyor kabul ediyorum markete giriyor başka güncellemeler yapıyor
Max_Payne dedi: Markete girdiğinde sana uyarı veriyor Windows 8.1 sürümüne güncellensin mi diye. Kabul et dosyaları indirsin. Genişletmek için tıkla... aynen öyle diyor kabul ediyorum markete giriyor başka güncellemeler yapıyor
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2014 #5 Burdan yükseltme yardımcısını kullanarak deneyin. Windows 8’den Windows 8.1’e güncelleme - Windows Yardım
Burdan yükseltme yardımcısını kullanarak deneyin. Windows 8’den Windows 8.1’e güncelleme - Windows Yardım
M.Ali.ASLAN Kilopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 281 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #6 Max_Payne dedi: Burdan yükseltme yardımcısını kullanarak deneyin. Windows 8’den Windows 8.1’e güncelleme - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Sağol şuanki güncellemeliri yapmam gerekiyormuş
Max_Payne dedi: Burdan yükseltme yardımcısını kullanarak deneyin. Windows 8’den Windows 8.1’e güncelleme - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Sağol şuanki güncellemeliri yapmam gerekiyormuş
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #7 Windows 8'e ait tüm güncellemelerden sonra 8.1'e yükseltebilirsin...
M.Ali.ASLAN Kilopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 281 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #8 DJ Rush dedi: Windows 8'e ait tüm güncellemelerden sonra 8.1'e yükseltebilirsin... Genişletmek için tıkla... evet öyleymiş ama şimdide güncelleştirmeleri yüklemiyor sürekli bekleniyor diyor
DJ Rush dedi: Windows 8'e ait tüm güncellemelerden sonra 8.1'e yükseltebilirsin... Genişletmek için tıkla... evet öyleymiş ama şimdide güncelleştirmeleri yüklemiyor sürekli bekleniyor diyor