M Mert Karaca Hectopat Katılım 24 Eylül 2013 Mesajlar 28 27 Eylül 2013 #1 Bu hatayı almaktayım bilgisayarımda virüs yok , 3 virüs programıyla ayrı ayrı uğraştım tertemiz pc. Fakat dün Windows Update ile güncelleme yaptım bunu söyleyebilirim. Bu hata neden kaynaklanıyor bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
Bu hatayı almaktayım bilgisayarımda virüs yok , 3 virüs programıyla ayrı ayrı uğraştım tertemiz pc. Fakat dün Windows Update ile güncelleme yaptım bunu söyleyebilirim. Bu hata neden kaynaklanıyor bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 27 Eylül 2013 #2 Sistem geri yüklemeden, 1 önceki tarihe geçiş yapınız, muhtemelen sorununuz düzelcektir. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2013
M Mert Karaca Hectopat Katılım 24 Eylül 2013 Mesajlar 28 27 Eylül 2013 #3 parisapo dedi: Sistem geri yüklemeden,1 önceki tarihe geçiş yapınız,muhtemelen sorununuz düzelcektir.İyi günler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Size de iyi günler Sorun çözüldü bu arada
parisapo dedi: Sistem geri yüklemeden,1 önceki tarihe geçiş yapınız,muhtemelen sorununuz düzelcektir.İyi günler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Size de iyi günler Sorun çözüldü bu arada
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Eylül 2013 #4 Aktivatör olarak kullandığınız bir program olduysa Windows Update'i bozmuş olma ihtimali çok yüksek.