Windows 8 Upgrade Promosyon Kodu

Windows Upgrade Offer - Landing Page

sitesinde 2011 de aldığım bilgisayarı oraya 2012 yazdım email adresime promosyon kodu geldi ve fiyat 29 tl ye düstü ama daha satın almadım .bir sorun çıkarmı indirsen ve 5 farklı bilgisayara yükleyebilirmiyim.

Olayı tam olarak anlayamadım. 2011'de bilgisayar aldın. 2012 yazdın. 2012 yazdım derken neyi kast ediyorsun ?

http://windowsupgradeoffer sitesine alış tarihini 2012 yazdım. Fyat 29 TL'ye düştü promosyon kodu alım. Şimdi araştırıyorum çoğu kişi öyle yapmış. Bilgisayarı eski tarihte alsa da 2012 yazıp almışlar.

Şimdi o ürün kodunu 5 bilgisayarda kullanabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın aldığın bir oyunu sen kurduktan sonra dört arkadaşına daha verip orijinal bir biçimde kurabilmelerini sağlıyor musun? Sağlayamıyorsun. O zaman seni 29 TL'ye aldığın koca işletim sistemini aynı anda 5 bilgisayara kurabilme düşüncesine iten nedir? 29 TL'ye aldığın güvenlik yazılımı bile en fazla 3 PC'ye kurabiliyor ve ancak bir yıl kullanabiliyorsun... Biraz mantıklı olalım ;)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı