Sitesinde 2011'de aldığım bilgisayarı oraya 2012 yazdım. E-mail adresime promosyon kodu geldi ve fiyat 29 TL'ye düştü ama daha satın almadım . Bir sorun çıkar mı indirsem ve 5 farklı bilgisayara yükleyebilir miyim ?
sitesinde 2011 de aldığım bilgisayarı oraya 2012 yazdım email adresime promosyon kodu geldi ve fiyat 29 tl ye düstü ama daha satın almadım .bir sorun çıkarmı indirsen ve 5 farklı bilgisayara yükleyebilirmiyim.
http://windowsupgradeoffer sitesine alış tarihini 2012 yazdım. Fyat 29 TL'ye düştü promosyon kodu alım. Şimdi araştırıyorum çoğu kişi öyle yapmış. Bilgisayarı eski tarihte alsa da 2012 yazıp almışlar.
Şimdi o ürün kodunu 5 bilgisayarda kullanabilir miyim ?
Satın aldığın bir oyunu sen kurduktan sonra dört arkadaşına daha verip orijinal bir biçimde kurabilmelerini sağlıyor musun? Sağlayamıyorsun. O zaman seni 29 TL'ye aldığın koca işletim sistemini aynı anda 5 bilgisayara kurabilme düşüncesine iten nedir? 29 TL'ye aldığın güvenlik yazılımı bile en fazla 3 PC'ye kurabiliyor ve ancak bir yıl kullanabiliyorsun... Biraz mantıklı olalım