Windows 8 upgrade

  • Konuyu başlatan Bertan Arzuman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.722
B

Bertan Arzuman

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba 2 sorum olacak:

1) Vatan Bilgisayar'da windows 8 upgrade 160 tl civarında. Ben bunu satın alınca tertemiz bir kurulum yapabilecek miyim?

2) Upgrade yapabilmek için işletim sisteminin orjinal olması mı gerekir ?

Şimdiden teşekkürler...

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar, yükseltme hakkında hiçbir şey bilmiyorum bu konu hakkında lütfen yardım edin.
 
Peki millet niye fazladan 200 tl daha verip alıyor.

- - - Güncellendi - - -

Recep Bey , sizce single language mi almalıyım yoksa pro upgrade mi?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaslar birkaç güne kadar almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.
 
Pro alsanız iyi olabilir, Tüm özelliklerini kullanmak istiyorsanız. Fiyat farkı çoksa SL de alınabilir. Neden o kadar veriliyor diyorsun çünkü Yükseltme ile normal ürün arasında fark var. Biri işletim sisteminin tamamını içeriyor, yükseltme ise sadece Eski sürümlerinden hangisi yeni ise içinde barındırıyor ve sürüm atlamış oluyorsun yeni dosyaları üzerine yazınca.
Kısa yükseltmenin mantığı bir yazılımın güncellenmesi anlamına geliyor, Direk aynı programı indirmekten ise Güncellemek gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey link atmıştı ordaki kişinin ne dediğini anlayamadım tam tercüme edebilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar yarın satın almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım hangisini satın almalıyım?
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı