H Hakan Gül Hectopat Katılım 29 Haziran 2013 Mesajlar 34 12 Temmuz 2013 #1 Biosu güncelledikden sonra windows8 kurdum. Elimde olan cd ile ama uygulamarı açamıyorum. "Kullanıcı hesap denetimini açmanız gerekiyor." diyor. Nasıl ayarlıyacağım ?
Biosu güncelledikden sonra windows8 kurdum. Elimde olan cd ile ama uygulamarı açamıyorum. "Kullanıcı hesap denetimini açmanız gerekiyor." diyor. Nasıl ayarlıyacağım ?
N Naci Ziyaretçi 12 Temmuz 2013 #2 Bi bak istersen işine yarayabilir: Windows 8: Kullanıcı Hesabı Denetimi Nedir, Ayarları Nasıl Değiştirilir? | enpedi-Windows 8
Bi bak istersen işine yarayabilir: Windows 8: Kullanıcı Hesabı Denetimi Nedir, Ayarları Nasıl Değiştirilir? | enpedi-Windows 8
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 12 Temmuz 2013 #3 Başlangıç ekranını açın ve UAC yazın. Sağdan Ayarlar'ı seçin. Çıkan sonuca tıklayın ve UAC'nin kaydıracını ikinci seçeneğe getirin.
Başlangıç ekranını açın ve UAC yazın. Sağdan Ayarlar'ı seçin. Çıkan sonuca tıklayın ve UAC'nin kaydıracını ikinci seçeneğe getirin.