Windows 8 "Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor" Hatası

Gorpix

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Yaklaşık 4-5 aydır bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda internet çok zayıf oluyor. 7-8 defa sorunları gider dedikten sonra "Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor" hatası çözülüyor ve internetim normale dönüyor. Fakat bu hata gerçekten bıktırdı beni. Acil bir şey olduğunda bilgisayarda açıp direk yapamıyorum. İlk 10 dakika boş boş bilgisayara bakıyorum. Çözümü ile ilgili internette yazan şeylerinde çoğunu denedim fakat olmadı.

Fix: Default Gateway Is Not Available - Appuals.com
Wifi Limited Access, error:"The default gateway is not available"
Bu iki sitedeki çözümleri dene. Ek olarak Driver Identifier indirip sürücüleri taratıp burada link paylaş sana güncel Wi-Fi sürücülerini vereyim. İnternetten indirdiğin sürücüler eski sürüm olduğu için sorun yaşaman muhtemel. Benim dizüstümde öyle bir sorun vardı internet kafasına göre kesiliyordu kafasına göre geliyordu sürücü güncelleyince düzelmişti.

Hocam kusura bakmayın uzun zamandır giremiyordum bilgisayara vs. Sorunum halen devam ediyor. Programı indirip baktım. Hewlett-Packard HP Pavilion 15 Notebook PC drivers - Scan Result ANONYMOUS -
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımınızı bekliyorum dostlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…