The5thMurat Picopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #11 Captain Rex dedi: Evet Türkçe. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 439902 dedi: Windows 8 [Core&Pro] (Turkish) [x86/x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows 8 [Core&Pro] archive.org Al, bu da Windows 8. Genişletmek için tıkla... Oha teşekkürler Gerçektende Türkçe bulamayacağımı Zannetmiştim 439902 dedi: Windows 8 [Core&Pro] (Turkish) [x86/x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows 8 [Core&Pro] archive.org Al, bu da Windows 8. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim Hayatımda Hiç Bulamayacağımı Zannetmiştim
Captain Rex dedi: Evet Türkçe. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 439902 dedi: Windows 8 [Core&Pro] (Turkish) [x86/x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows 8 [Core&Pro] archive.org Al, bu da Windows 8. Genişletmek için tıkla... Oha teşekkürler Gerçektende Türkçe bulamayacağımı Zannetmiştim 439902 dedi: Windows 8 [Core&Pro] (Turkish) [x86/x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows 8 [Core&Pro] archive.org Al, bu da Windows 8. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim Hayatımda Hiç Bulamayacağımı Zannetmiştim