Kötü Adam Hectopat Katılım 13 Temmuz 2012 Mesajlar 27 17 Temmuz 2012 #1 Çok yerinde bir çalışma olmuş yapanı tebrik ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2012
KINASLI Hectopat Katılım 17 Temmuz 2012 Mesajlar 23 Yer Kayseri Daha fazla Meslek İnş. Bilgisayar Mühendisliği 18 Temmuz 2012 #2 Valla resimden bişey anlamadım ama iyi güzel bi resimmiş. Her ne kadar amacını anlayamasam da güzele benziyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2012
Valla resimden bişey anlamadım ama iyi güzel bi resimmiş. Her ne kadar amacını anlayamasam da güzele benziyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Temmuz 2012 #3 İşletim sisteminin ne kadar kullanışlı olduğuna dikkat çekiyor...
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2012 #4 Burak Alkan dedi: İşletim sisteminin ne kadar kullanışlı olduğuna dikkat çekiyor... Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Her ne kadar bazı forumlarda bu Windows 8 için kötü yorumlandıysa, Windows 8'in kullanabiliriğini gösteriyor...
Burak Alkan dedi: İşletim sisteminin ne kadar kullanışlı olduğuna dikkat çekiyor... Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Her ne kadar bazı forumlarda bu Windows 8 için kötü yorumlandıysa, Windows 8'in kullanabiliriğini gösteriyor...
A aslanilker Hectopat Katılım 3 Haziran 2012 Mesajlar 155 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2012 #5 Ben Microsoft'un sitesinden indirmiştim Relase Demosunu. Mükemmel görsellik açısından arkdaşlar. Tek sorun CD taktıgın zaman açmıyodu, okuyumuyodu. Galiba driver olmadıgı için. Mükemmel birşey arkadaşlar
Ben Microsoft'un sitesinden indirmiştim Relase Demosunu. Mükemmel görsellik açısından arkdaşlar. Tek sorun CD taktıgın zaman açmıyodu, okuyumuyodu. Galiba driver olmadıgı için. Mükemmel birşey arkadaşlar