zloine
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Windows 8 işletim sistemi kurulu bilgisayarımda yeni bir disk açtım. Oraya Windows 7 kurmak istiyorum. BIOS'tan ayarlamaları yaptım fakat;
diye bir hata aldım. Araştırdım ve şöyle bir çözüm buldum;
Windows 7 kurulum ekranında dil seçimi yaptıktan sonra "ileri" butonuna tıklayıp beklemeyi ve "cmd" kullanarak diski temizlemeyi önermişler. Fakat "cmd" ekranında üç yerel disk yerine tüm belleği tek disk olarak gösteriyor.
Üç yerel diskimi de görmenin bir yolu var mı ya da Windows 7 kurmamın başka bir yolu var mı?
Windows 8 işletim sistemi kurulu bilgisayarımda yeni bir disk açtım. Oraya Windows 7 kurmak istiyorum. BIOS'tan ayarlamaları yaptım fakat;
"Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style.
Windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to the disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu."
diye bir hata aldım. Araştırdım ve şöyle bir çözüm buldum;
Windows 7 kurulum ekranında dil seçimi yaptıktan sonra "ileri" butonuna tıklayıp beklemeyi ve "cmd" kullanarak diski temizlemeyi önermişler. Fakat "cmd" ekranında üç yerel disk yerine tüm belleği tek disk olarak gösteriyor.
Üç yerel diskimi de görmenin bir yolu var mı ya da Windows 7 kurmamın başka bir yolu var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: