Windows 8 ve Windows 7 temel konular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MC@HACKER

Kilopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Evet arkadaşlar hepimiz mutlaka windows 8'i biliyoruzdur. Ama çoğu windows 8 kuran arkadaşlarımız genellikle driver problemleri yaşıyorlar çünkü windows hala test aşamasında olan bir işletim sistemi örneğin ben vista kullanıcısı idim ve windows 7 ilk çıktığında çok istemiştim yaklaşık 1 sene sonra windows 7 kullanıcısı oldum. Ama ben size bu konuda yardımcı olmak istiyorum ve maddeler halinde anlatacağım.

1-)Windows 8'i kurduk ve driver bulmamız isteniyor ve biz ise boş duramayız.

A)Çeşitli driver bulma programlarını deneyebilirsiniz.

Driver Genius 12
hdhcv.jpg

Driver Genius 12.0.0.1211.rar

B)Windows 7 kullanırken kullandığınız driver windows 8'de kullanılabilir.
gw7bw.jpg

Resim alıntıdır.

C)Driver sitelerinden indirebiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2-)Windows format DVD'si yazmak ve windows 8 kurulumu nasıl yapılır ?

A)Format DVD'si yazmak

Bu program sayesinde windows 8 DVD'si oluşturabileceksiniz.
http://www.burnaware.com/downloads/burnaware_free.exe

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

B)Windows 8 kurulumu nasıl yapılır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar hepimiz mutlaka windows 8'i biliyoruzdur. Ama çoğu windows 8 kuran arkadaşlarımız genellikle driver problemleri yaşıyorlar çünkü windows hala test aşamasında olan bir işletim sistemi.

Tabi canım. Kesin öyledir. Siz Microsoft'un hangi departmanında çalışıyordunuz kuzum?

Ayrıca sitede kurulumla ilgili her şey var. Üstelik insanlara DVD masrafı da yaptırmaya gerek yok USB ile daha hızlı kurulabilirken...

DVD dediğin 75 kuruş eğer bir markete gidip sorarsan söylerler. Ayrıca DVD kötü bir araç değil sen hiç canlı Windows 8 kutusu görmedin galiba. Microsoft 1981-2013 zamanı sana hep DVD verdi. USB ile satıyorlarsa alalım.;)

Peki sen nasıl istersen bay çok bilmiş ve biz keyfimizden DVD ile kurmuyoruz. Biraz emeğe saygı göster lütfen ben bu konuyu sen küçümse diye değil senin gibi çok bilmişlere yardımcı olmak için yaptım. Ayrıca alacağın 1 adet DVD fiyat araştır. Ve monitör'e değil hayata bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi canım. Kesin öyledir. Siz Microsoft'un hangi departmanında çalışıyordunuz kuzum?

Ayrıca sitede kurulumla ilgili her şey var. Üstelik insanlara DVD masrafı da yaptırmaya gerek yok USB ile daha hızlı kurulabilirken...

DVD dediğin 75 kuruş eğer bir markete gidip sorarsan söylerler. ;)

Windows 8 için yaklaşık 8 GB lık bir flash belleğe ihtiyaç duyulmaktadır. Fiyatı yaklaşık 15 TL
Windows 8 için en kötü ihtimal D/L DVD meteryali gereklidir. Bizim bakkalda 1.5 TL dir.

Windows 8 için yaklaşık 8 GB lık bir flash belleğe ihtiyaç duyulmaktadır. Fiyatı yaklaşık 15 TL
Windows 8 için en kötü ihtimal D/L DVD meteryali gereklidir. Bizim bakkalda 1.5 TL dir.

4 GB bile yeterli hemde 10 TL'den daha ucuz bir fiyata alınabiliyor. Ayrıca format atmak için USB bellek almak biraz saçma oluyor...

İçi boş bir kelime. Genelde emeğe saygı gösterilmeyen çöplük forumlarda türemiştir :) Korsan paylaşım yapar, geliştiricilerin iflas etmesine neden olur, emeğe saygı. Bu mu emek?

Birisi başkasının hakkını yiyecek, ben bedava oyun oynayacağım diye adama saygı duyacağım. yaptığı iş de kopyala yapıştır :) Ya bu ülkeden bi cacık olmaz yemin ederim...

//Ana konuya gelince. Resim alıntı... Videolar alıntı... Konudaki her şeyin daha iyisi forumda var... Bunun neresinde emek?

Ayrıca yanlış bilgi veriliyor Windows 8 halen test aşamasında diye. İnsanlanları yanlış bilgilendiren bir emeğe benim saygım olamaz. Adam gibi araştırıp öğrenip konuyu açacaksın kendi emeğinle, o zaman saygı duyarım. Burası Technopat! Burası özgün içeriğin yeri! oradan buradan paçavra içerikle insanların size saygı göstermesini beklemeyin!

//YAMYAM sana da bir tavsiyem var: Bi ara oturup DVD ile Flash belleğin kullanım alanlarını incele ;) Bi de kaç kullanımlık ömrü olduklarını belirleyip bunu maliyet/kullanım ömrüne endeksle ;)

Konu başlığı da temel konular ama nedense koca konuda sadece iki temel konu var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı