R rafet Hectopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #1 Merhaba Win 8 video izlerken mavi ekranda hata verdi. Bu hatayı tek alan da ben degilim. Yardım eder misiniz? 2.rar — Yandex.Disk Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
Merhaba Win 8 video izlerken mavi ekranda hata verdi. Bu hatayı tek alan da ben degilim. Yardım eder misiniz? 2.rar — Yandex.Disk
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Eylül 2014 #2 Windows 8.1.1 sürümüne geçip tüm güncelleştirmeleri yükleyin. Ekran kartı sürücüsünü Display Driver Uninstaller (DDU) 13.0.1.0 ile kaldırıp en güncel sürücüsünü ekran kartı ğreticisinin resmi sitesinden indirip güncelleyin. Artı 0 Eksi
Windows 8.1.1 sürümüne geçip tüm güncelleştirmeleri yükleyin. Ekran kartı sürücüsünü Display Driver Uninstaller (DDU) 13.0.1.0 ile kaldırıp en güncel sürücüsünü ekran kartı ğreticisinin resmi sitesinden indirip güncelleyin.