S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 10 Mayıs 2014 #11 Genellikle sürücüden dolayı oluyor. Bende de oluyordu. Güncelledim. Şu an bir sorun yok.
T tonyjaa321 Ziyaretçi 10 Mayıs 2014 #12 Sercan Canpolat dedi: Genellikle sürücüden dolayı oluyor. Bende de oluyordu. Güncelledim. Şu an bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelledin ve neyi güncelledin ?
Sercan Canpolat dedi: Genellikle sürücüden dolayı oluyor. Bende de oluyordu. Güncelledim. Şu an bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelledin ve neyi güncelledin ?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 10 Mayıs 2014 #13 Kablosuz ağ bağdaştırıcının markasını öğrenmelisiniz. Öğrenmek için: Kod:Panoya kopyala Bilgisayar/Özellikler/Aygıt Yöneticisi/Ağ bağdaştırıcıları
Kablosuz ağ bağdaştırıcının markasını öğrenmelisiniz. Öğrenmek için: Kod:Panoya kopyala Bilgisayar/Özellikler/Aygıt Yöneticisi/Ağ bağdaştırıcıları
T tonyjaa321 Ziyaretçi 10 Mayıs 2014 #14 Sercan Canpolat dedi: Kablosuz ağ bağdaştırıcının markasını öğrenmelisiniz. Öğrenmek için: Kod:Panoya kopyala Bilgisayar/Özellikler/Aygıt Yöneticisi/Ağ bağdaştırıcıları Genişletmek için tıkla... Resimde sarıüçgen ünlem işareti olan şey nedir.Birde hangisi wi-fi bağdaştırıcısı ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2014
Sercan Canpolat dedi: Kablosuz ağ bağdaştırıcının markasını öğrenmelisiniz. Öğrenmek için: Kod:Panoya kopyala Bilgisayar/Özellikler/Aygıt Yöneticisi/Ağ bağdaştırıcıları Genişletmek için tıkla... Resimde sarıüçgen ünlem işareti olan şey nedir.Birde hangisi wi-fi bağdaştırıcısı ?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.655 Makaleler 66 10 Mayıs 2014 #15 @Recep Baltaş Hocam, nedir bu Teredo ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Mayıs 2014 #16 Kurduğunuz bir VPN programının kurduğu sanal ağ kartı. Teredo Tunneling Pseudo-Interface