H HatalıKullanıcı Decapat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 9 31 Ocak 2019 #1 Bilgisayarıma yeni format attırdım ve açtığımda Win 7'den Win 8'e geçmişti ve yazı tonları büyümüştü. Masaüstü aşırı orantısızdı. Win 7 ve Win 8 karışmış gibiydi, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Bilgisayarıma yeni format attırdım ve açtığımda Win 7'den Win 8'e geçmişti ve yazı tonları büyümüştü. Masaüstü aşırı orantısızdı. Win 7 ve Win 8 karışmış gibiydi, yardımcı olur musunuz?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 31 Ocak 2019 #2 Bir sorun görünmüyor. CTRL tuşuna basarken fare tekerleri ile masaüstü simgelerinin boyutlarını değiştirebilirsin. Kastettiğin buysa.
Bir sorun görünmüyor. CTRL tuşuna basarken fare tekerleri ile masaüstü simgelerinin boyutlarını değiştirebilirsin. Kastettiğin buysa.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 31 Ocak 2019 #3 Ekran çözünürlüğü bana değişik geldi. Sanki ekran geniş gibi duruyor. Sürücüleriniz yüklü mü? Yüklü ise ekran çözünürlüğünü değiştirin. Yüklü değilse Aygıt Yöneticisi'nde bilinmeyen aygıtların ve görüntü bağdaştırıcısındakilerin donanım kimliğini paylaşabilir misiniz?
Ekran çözünürlüğü bana değişik geldi. Sanki ekran geniş gibi duruyor. Sürücüleriniz yüklü mü? Yüklü ise ekran çözünürlüğünü değiştirin. Yüklü değilse Aygıt Yöneticisi'nde bilinmeyen aygıtların ve görüntü bağdaştırıcısındakilerin donanım kimliğini paylaşabilir misiniz?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ocak 2019 #4 Masaüstüne sağ tıklayıp Görüntü Ayarları gibi bir seçeneke olacaktı. Onu en yükseğe getir. Sorun çözülecektir.
Masaüstüne sağ tıklayıp Görüntü Ayarları gibi bir seçeneke olacaktı. Onu en yükseğe getir. Sorun çözülecektir.