Windows 8 yenileme yaptıktan sonra donmalar oluyor

elif1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben sorunsuz bilgisayarımı niye yaptım bilmiyorum. Windows 8'de dosyalarınızı etkilemeden kişisel bilgisayarınızı yenileyin yazıyordu, yeniledim yenilemez olaydım ondan sonra laptop donmaya başladı. Hızında sorun yok, ama film izlerken iki üç saniyelik donmalar oluyor. Driver cd yükleyin diyorlar, ama alırken içinden bir şey çıkmamıştı. Ne yapacağım acaba bilemedim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
CD'den değil internetten güncelini indirerek sürücü kurun. Windows 8.1.1 ile temiz bir format atmanızı öneriyorum.

Eğer atmazsanız tüm windows güncellemelerini yapın ve en güncel sürücülerinizi kurun. Sisteminizi yazar mısınız?

Film donuyorsa K-lite kurun ve kurulumda Nvidia ekran kartınız varsa ekran kartının gücünden yararlanın. O zaman kasmaların önüne geçersiniz.

Güncelleme bile yapılmıyor ki anlamadım. Sistem dediğiniz işletim sistemi mi valla bu kadar derin bilmiyorum ama intel core i3.
Su an tatildeyim servise de gönderemiyorum malesef. Normal bilgisayarcıya göndersem ne yapabilir ki acaba çok kazık yerim şimdi :) Tanımadığım yerler.

Yaptım aynı sonuç maalesef. Sadece filmlerde değil, normal internette gezinirken de donmalar oluyor.

İlk önce Türkçe kurallarına uyarsanız sevinirim.
Donma olayı bağlantınızla ilgili olabilir bilgisayarda donma yoksa bağlantı problemi veya sıcaklık problemi olabilir. Aida64 indirin ve algılayıcıdan sıcaklık değerlerinin resmini çekip paylaşın.
Wireless ile bağlanıyorsanız wireless sürücünüzü güncelleyin, güncelledikten sonra bağlı olduğunuz modeme uzaklığınızı yakın hale getirin.
Laptop modelinizi kullandığınız işletim sistemini ve bitini yazın. Aida64 ile bu bilgileri bulabilirsiniz bulabilirseniz wireless kartının modelini de yazın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı