Windows 8 yüklemesem ne kaybederim?

Hocam sen masaüstü almayı düşünüyor musun? Lenovo z580'de film izlemek nasıl sence?

Yani LED TV'nin yeri farklı tabi ama gideri var. Şimdi çözünürlük kalitesi daha iyi olan ve ekranı daha iyi olan Laptoplar var. Onlara nazaran kötü. Ancak orta halli. Yani göze batan bi kusur görmedim.

Lenovo z580 kullanıyorum. Şimdi win 8 yüklersem win 7'deki bazı özellikleri kullanamayacağım. Dokunmatik tuşlar gibi, aslında bunlar kullanılabiliyor ama basınca ekranda görüntüsü çıkmıyor ne seçildiğini anlayamıyorsun, caps lock gibi. Hal böyle olunca Sizce 7'de kalmaya devam edeyim mi?

Bunları kullanmamak işlevselliği etkiliyor ama çok da büyük bir kayıp değil gibi. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Lenovo destekde güncel sürücülerini indirdiğin bölümde faydalı yazılımlar var. Oraya gir orda Numlook Driver var. Windows 7 için ama o driveri kurunca Windows 8de de çalışacağına eminim....

Bende z570 kullanıcısıyım, win. 8.1 yüklü bahsi geçen dokunmatik tuşları bende kullanamıyorum. Ama win. 8.1 çok güzel, tuşları kullanama sebebim sürücülerini hiç aramadım. Açıkcası vaktim olmuyor.

Ben windows 8 yükledim ve pişman oldum çok karmaşık ve kullanışlı değil ayrıca sistemide yoruyor her şekil windows 7 daha iyi . Tabi bu benim görüşüm.

Ben windows 8 yükledim ve pişman oldum çok karmaşık ve kullanışlı değil ayrıca sistemide yoruyor her şekil windows 7 daha iyi . Tabi bu benim görüşüm.

Kullanımı gayet kolay ve kullanışlı. Windows 7'den de daha az yük bindiriyor sisteme. Her şekil Windows 7 daha iyi falan değil. Windows 8 Windows 7'den çok çok daha iyi. Sen yeniliklere kapalısın.

Kullanımı gayet kolay ve kullanışlı. Windows 7'den de daha az yük bindiriyor sisteme. Her şekil Windows 7 daha iyi falan değil. Windows 8 Windows 7'den çok çok daha iyi. Sen yeniliklere kapalısın.

Yeniliklere kapalı değilim aslında açık olduğumdan yükledim Windows 8'i ama bilgisayar sistemleri hakkında pek bilgim olmadığından işlemcim le ilgili olan sorunu sanırım windows 8'e yükledim :) Daha yeni Windows 7'yi geri yükledim ve işlemcimdeki sorun devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı