Windows 8 Yüklerken "Hiç bir aygıt sürücüsü bulunamadı" Hatası

niku12

Hectopat
Arkadaşlar windows 8.1 kurarken "Hiç bir aygıt sürücüsü bulunamadı" hatasını verdi. Ne yapacağımı bilemiyorum, hatanın fotoğrafını çekemedim ama buna benzer hata Win7'de de olmuş fakat çözümlerini pek anlayamadım. Lütfen yardım edin.

Resim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biostan AHCI Mod ayarını değiştirip deneyin.

Benim BIOS'da Sata Native Mode yok

Benim BIOS'da Sata Native Mode yok
AHCI mod ile alakalı olabilir onu dene istersen. Eğer o da olmazsa DVD içeriğinde sorun olabilir bende yaşamıştım aynısını.

Onu nasıl yapacağım? Resimli gösterme gibi bir şansın var mı ? Usb'den atıyorum formatı.

En iyisi bios ayarlarni sfirla.
İndirdgn ico dosyasni windows 7 usb tool ile flash bellege yukle duzelir. Bende de olmustu duzeldi.

onu nasıl yapıcam resimli gösterme gibi bi şansın var mı ? usb den atıyorum formatı
Bilgisayarın açılış düğmesine bastıktan sonra çok sık şekilde delete tuşuna (bazı bilgisayarlarda farklıdır) bas. Mavi bir ekran gelecek orda ahcı diye bir ayar olacak aramalısın. Her bios değişik olduğu için. Hangi ayarda ise tersini yap f10 tuşu ile kaydet sonra formatı yeniden dene.

Benim biosda hiç ahcı diye hiç bir şey. Yok çok eski olduğundan olabilir mi?

En iyisi BIOS'un fotoğrafını çek. Yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…