bugracan Kilopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 40 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #1 Windows 8 Pro yükseltmeli 146 TL iken Windows 8.1 Pro niye 336 TL ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2014
Hasan_Erkan Megapat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 171 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2014 #2 Ne demek istediğini daha ayrıntılı söyler misin? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2014
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Haziran 2014 #3 Önceden alınmış Windows lisansı olduğundan Yükseltme olanı alırsanız, önceden alınmış Windows lisansınızın olması gerekir. Aksi halde kullanamazsınız.
Önceden alınmış Windows lisansı olduğundan Yükseltme olanı alırsanız, önceden alınmış Windows lisansınızın olması gerekir. Aksi halde kullanamazsınız.
bugracan Kilopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 40 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #4 Hasan_Erkan dedi: Ne demek istediğini daha ayrıntılı söylermisin ? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şu: Microsoft Windows 8 Pro 32 Bit / 64 Bit Türkçe Yükseltme - Vatan Bilgisayar Fiyatı bu kadar ucuz ve yükseltmeli iken niye bu? Microsoft Windows 8.1 Pro 32-Bit/64-Bit Türkçe - Vatan Bilgisayar MF dedi: Önceden alınmış Windows lisansı olduğundan Yükseltme olanı alırsanız, önceden alınmış Windows lisansınızın olması gerekir. Aksi halde kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Böyle bir cevap bekliyordum, anladım. Yeni sistem topladığım için almam şart o zaman.
Hasan_Erkan dedi: Ne demek istediğini daha ayrıntılı söylermisin ? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şu: Microsoft Windows 8 Pro 32 Bit / 64 Bit Türkçe Yükseltme - Vatan Bilgisayar Fiyatı bu kadar ucuz ve yükseltmeli iken niye bu? Microsoft Windows 8.1 Pro 32-Bit/64-Bit Türkçe - Vatan Bilgisayar MF dedi: Önceden alınmış Windows lisansı olduğundan Yükseltme olanı alırsanız, önceden alınmış Windows lisansınızın olması gerekir. Aksi halde kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Böyle bir cevap bekliyordum, anladım. Yeni sistem topladığım için almam şart o zaman.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2014 #5 Biri Windows 7 Home Pre ve + sürümlerden direk Windows 8 Pro'ya upgrade lisansı, Diğeri ise direk Windows 8 Pro lisansı. Şimdi anladın mı?
Biri Windows 7 Home Pre ve + sürümlerden direk Windows 8 Pro'ya upgrade lisansı, Diğeri ise direk Windows 8 Pro lisansı. Şimdi anladın mı?
bugracan Kilopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 40 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #6 SypeR dedi: Biri Windows 7 Home Pre ve + sürümlerden direk Windows 8 Pro'ya upgrade lisansı, Diğeri ise direk Windows 8 Pro lisansı. Şimdi anladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet çok net
SypeR dedi: Biri Windows 7 Home Pre ve + sürümlerden direk Windows 8 Pro'ya upgrade lisansı, Diğeri ise direk Windows 8 Pro lisansı. Şimdi anladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet çok net