Windows 8 yükseltme yardımcısı sorunu

Heisenberg

Kilopat
Windows 7'li bilgisayarımı Windows 8 yapmak için yükseltme yardımcısını kullandım. Ama kredi kartıyla ödeme yapmaya gelince "Siparişinizi işleyemedik" diye bir sorunla karşılaştım. Defalarca denedim. Farklı kredi kartıyla denememe rağmen bu işlemi gerçekleştiremedim. Sizinde başınıza böyle bir sorun geldi mi?

Ayriyeten cep telefonuma da 29tl'lik işlemin bilgimin dışında olup olmadığını da sordu. Banka hesabıma bakınca herhangi bir çekim işlemi gerçekleştirilmemişti.

Paypal seçeneği var ama denemedim. Kartımın limiti vardı başka bir kartla da denemiştim olmamıştı.

Bugün Microsoft'u aradım bana kartımın yurtdışı işlemlerine kapalı olabileceğini ve beklemede işlemimin olamadığını söylediler. Bankaya tekrar dönünce böyle bir şey söz konusu olmadığı kartın uluslararası alışveriş yapılabileceğini söyledi.

Ondan sonra Microsoft'u tekrar aradım. Beklemede lisansımın olduğunu söylediler onaylanması gerekiyormuş. Birde onaydan sonra indirme işlemini yapabilecekmişim. Anlamadığım "Siparişinizi işleyemedik" diye bir yazı çıkması. Bu işlemin gerçekleştiğini pek zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı