Windows 8'de 10'a göre daha az mı hata var?

orqs

Kilopat
Daha fazla  
Artık Windows 10'un hatalarından bıktım sürekli mavi ekran, kapanma, görev çubuğunu kullanamama gibi sorunlarım oluyor. Windows 8'e geçsem daha az sorun yaşar mıyım? (Windows 8 olmasa da olur yeter ki daha az hata olsun)

Artık Windows 10'un hatalarından bıktım sürekli mavi ekran, kapanma, görev çubuğunu kullanamama gibi sorunlarım oluyor. Windows 8'e geçsem daha az sorun yaşar mıyım? (Windows 8 olmasa da olur yeter ki daha az hata olsun)

Hocam Windows 10 da son sürüm kullandığınıza emin misiniz? Ben mavi ekranı sadece eski laptopumu çok zorladığımda alıyordum.

Windows 8 derken 8.1 demek istediniz değil mi? Çünkü Windows 8 en çok kötü yorum alan sürümlerden biri. Ama Windows 8.1 gayet iyi.

Bende aynı hataları yaşıyordum Windows 8.1'e geçtim ve yağ gibi gerçekten sıfır donma kasma ve mavi ekran Windows 8.1'e geçebilirsiniz.

Neredeyse herkes Windows 10 kullanıyor ve azınlıklar şikayetçi. Gerçekten bir şikayet olsaydı Microsoft Windows 11'i çıkarmazdı sorunları çözmeye odaklanırdı.
Demek ki işletim sisteminde bir sorun yok. Sisteminizde bir sorun olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı