Bilgisayarınızla ilgili bir problem olabilir mi? Bayağıdır Windows 10 kullanıyorum, o dediğiniz şeyleri yaşamadım.mavi ekran, kapanma,
Artık Windows 10'un hatalarından bıktım sürekli mavi ekran, kapanma, görev çubuğunu kullanamama gibi sorunlarım oluyor. Windows 8'e geçsem daha az sorun yaşar mıyım? (Windows 8 olmasa da olur yeter ki daha az hata olsun)
Windows 8 derken 8.1 demek istediniz değil mi? Çünkü Windows 8 en çok kötü yorum alan sürümlerden biri. Ama Windows 8.1 gayet iyi.Artık Windows 10'un hatalarından bıktım sürekli mavi ekran, kapanma, görev çubuğunu kullanamama gibi sorunlarım oluyor. Windows 8'e geçsem daha az sorun yaşar mıyım? (Windows 8 olmasa da olur yeter ki daha az hata olsun)
Bende aynı hataları yaşıyordum Windows 8.1'e geçtim ve yağ gibi gerçekten sıfır donma kasma ve mavi ekran Windows 8.1'e geçebilirsiniz.Artık Windows 10'un hatalarından bıktım sürekli mavi ekran, kapanma, görev çubuğunu kullanamama gibi sorunlarım oluyor. Windows 8'e geçsem daha az sorun yaşar mıyım? (Windows 8 olmasa da olur yeter ki daha az hata olsun)
8 tam bir baş belası hocamArtık Windows 10'un hatalarından bıktım sürekli mavi ekran, kapanma, görev çubuğunu kullanamama gibi sorunlarım oluyor. Windows 8'e geçsem daha az sorun yaşar mıyım? (Windows 8 olmasa da olur yeter ki daha az hata olsun)
8.1 demek istemiştim aslında isimlere pek hakim değilim...8 tam bir baş belası hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.