Windows 8'de Chrome kullanmak zararlı mı?

561920

Centipat
Merhabalar biliyorsunuz ki Windows 7, 8 ve 8.1 artık Chrome'dan güncelleme desteği almıyor.
Ben yine de Chrome kullansam, benim için ne gibi bir zarar olur?

Güvenlik açıklarından etkilenme ihtimalin olur. Zaten yavaş yavaş sayfa görüntülemede sorun yaşanır.

Merhaba biliyorsunuz ki Windows 7, 8 ve 8.1 artık Chrome'dan güncelleme desteği almıyor.
Ben yine de Chrome kullansam, benim için ne gibi bir zarar olur?

Olmaz, niye olsun? Beğenilmeyecek ne var? @liveforspeed ne diyeyim yani bilgisayar patlayacak mı diyeyim? Sırf kendi mesajının daha iyi olduğu algısı oluşturmak için beğenmedim atan o kadar fazla insan varki forumda.

Bir şey olmaz.

Bugün 4 Nisan hala kullanıyorum Chrome uyarısını kaldırdım reg kullanarak

Önümüzdeki kısa vadeli süreçte bir sorun olmaz ancak ileriye doğru teknoloji ilerledikçe bazı güvenlik açıkları ve yenilikler bulunup dahil edilmediği için sıkıntılar çıkarmaya başlayabilir. Kısa vadeli olarak hiçbir sorun olmaz denebilir ancak uzun vadede size bunun garantisini artık veremeyiz maalesef (Firefox vs kullanılabilir eğer çok sıkıntı ediliyorsa ki böyle güvenlikle alakalı sıkıntı ediliyorsa Windows kullanmayın direkt).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…