ozgur1 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2013 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2013 #11 cemalho61 dedi: Gerçekten çok teşekkür ederim sorunu çözdüm ozgur1 arkadaşımın dediği gibi yaptım sorun ortadan kalktı herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil
cemalho61 dedi: Gerçekten çok teşekkür ederim sorunu çözdüm ozgur1 arkadaşımın dediği gibi yaptım sorun ortadan kalktı herkese çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Temmuz 2013 #12 Bu bir çözüm değil ki. Bu şekilde Chromedan İDM ile hiçbirşey indiremiyeceksin, Devredışı bıraktınız sadece.
Bu bir çözüm değil ki. Bu şekilde Chromedan İDM ile hiçbirşey indiremiyeceksin, Devredışı bıraktınız sadece.
C Cemalho Hectopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 33 19 Temmuz 2013 #13 Murat5038 dedi: Bu bir çözüm değil ki. Bu şekilde Chromedan İDM ile hiçbirşey indiremiyeceksin, Devredışı bıraktınız sadece. Genişletmek için tıkla... Varsa bildiğin başka bişey söyle kardeşim bizde bilelim olmaz mı ?
Murat5038 dedi: Bu bir çözüm değil ki. Bu şekilde Chromedan İDM ile hiçbirşey indiremiyeceksin, Devredışı bıraktınız sadece. Genişletmek için tıkla... Varsa bildiğin başka bişey söyle kardeşim bizde bilelim olmaz mı ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Temmuz 2013 #14 cemalho61 dedi: Varsa bildiğin başka bişey söyle kardeşim bizde bilelim olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Olur tabii ki. Okuma yazmanız varsa çözüm söylendi zaten: Recep Baltaş dedi: İki defa İptal deyince karşına bir pencere çıkacak, buradan söz konusu siteyi istisnalar listesine ekleyerek sorunu çözebilirsin. Alternatif olarak Dosya biçimlerinden MP4 dosyasını kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız bir çözüm değil ara, geçici çözüm.
cemalho61 dedi: Varsa bildiğin başka bişey söyle kardeşim bizde bilelim olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Olur tabii ki. Okuma yazmanız varsa çözüm söylendi zaten: Recep Baltaş dedi: İki defa İptal deyince karşına bir pencere çıkacak, buradan söz konusu siteyi istisnalar listesine ekleyerek sorunu çözebilirsin. Alternatif olarak Dosya biçimlerinden MP4 dosyasını kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız bir çözüm değil ara, geçici çözüm.