Ali Konuk Kilopat Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 245 Yer İstanbul 15 Nisan 2013 #1 Berkan ÖZGAN dedi: Öncelikle güncel driverları yükle. Ben ilk etapta bunları kuruyorum. K-lite codec, Revo uninstalle, Skype, Msn, Daemon tools, Winrar, Ve Windows update. Genişletmek için tıkla... Daemon Tools ile ne yapıyorsun Windows 8' de?
Berkan ÖZGAN dedi: Öncelikle güncel driverları yükle. Ben ilk etapta bunları kuruyorum. K-lite codec, Revo uninstalle, Skype, Msn, Daemon tools, Winrar, Ve Windows update. Genişletmek için tıkla... Daemon Tools ile ne yapıyorsun Windows 8' de?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2013 #2 Ne yapmamam lazım. GTA .iso dosyası var açıp onu oynuyorum.
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2013 #3 Windows 8' in .iso dosyalarını açabilme gibi bir özelliği var zaten. Dosyaya sağ tıklayıp 'Bağla' komutunu vererek aynı Daemons Tools'un yaptığı gibi sanal sürücüden açarak çalıştırabiliyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2013
Windows 8' in .iso dosyalarını açabilme gibi bir özelliği var zaten. Dosyaya sağ tıklayıp 'Bağla' komutunu vererek aynı Daemons Tools'un yaptığı gibi sanal sürücüden açarak çalıştırabiliyorsunuz.
Ali Konuk Kilopat Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 245 Yer İstanbul 15 Nisan 2013 #4 Berkan ÖZGAN dedi: Ne yapmamam lazım. GTA .iso dosyası var açıp onu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yunus'un da dediği gibi Windows 8 zaten .iso uzantılı dosyaları programa gerek kalmadan açıyor.
Berkan ÖZGAN dedi: Ne yapmamam lazım. GTA .iso dosyası var açıp onu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yunus'un da dediği gibi Windows 8 zaten .iso uzantılı dosyaları programa gerek kalmadan açıyor.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2013 #5 Yeni öğrendim.