Windows 8'de JDownloader çalışıyor mu?

kesko

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
ßayan Kuaför'ü
Bir defa denemek için kurdum bu işletim sistemini. Korsan kurdum yani lisanslı değildi. JDownloader adlı programı çalıştırmadı..

Sorun şu programı kuruyoruz açılıyor ama hiç bir yerden download yapmıyor 8 üzerinde...
Bugün bi arkadaşım getirdi Windows 8 Professional 64 bitlik işletim sistemi. 6 DVD vardı elinde bi tanesini güzel bir ücrete ben satın aldım :) Baya bi ucuzdu..
Bu arkadaş dağıtım işi yapıyor servislere yedek parça, yazılım DVD leri vs satıyor istek olduğunda...

Şimdi kuracağım sistemi ama JDOwnloader'i çalıştırmazsa yine Windows 7 Professional 64 bitlik sisteme geçmek zorunda kalacağım bu arada 7 DVD'si de orjinaldir..
8'i bugüne kadar kullanmamamın başlıca sebeberinden bi taneside 7'yi satın almış olmamdır. Bir de korsan işletim sistemlerine güvenmediğimdendir...
8'inde orjinal DVD'si elimde mevcut olduğuna göre, bir de sizler JDownloader kullananlar 8 üzerinden çalıştırmışsa o programı kuracağım sistemi. 8'i bir defa kurdum denemek için...
Yanıtlarınızı bekliyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim!!

Eyvallah dostum şu an takır takır çalışıyor sistem ve o program. 8 GB RAM'de de bu işletim sistemi feci çalışıyor (Win 8) :D

Burak Alkan..
Yardımların için teşekkür ederim görüşmek dileği ile ben yatayım biraz :) Allah rahatlık versin cümleten, format atacağım temizleyeyim kasayı monitörü dedim sonra format atarım bayağı yordu be:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı