Windows 8'de oturum sıfırlama ?

grc8213

Megapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar Win 8'de şuanda 2 oturum birden kullanıyorum, ancak ilk açtığım ana oturumumda genel sıkıntılar var. Örneğin Bilgisayar ilk açıldığındaki metro arayüzü sayfası üzerindeki resim butonu çalışmıyor. Aslında sorun sadece bu değil. Oyunlara girmiyor vs. Ancak ikinci oturumumda bir problem yok, sorum şu; ilk oturumumu üzerinde programlar vs. silinmeden sıfırlayabilir miyim, yani formattan kurtulabilir miyim ?

Programları vs silmeden ilk oturumu komple silebilirsin. Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları yolundan hesabı silip daha sonra yeni bir hesap oluşturabilirsin.

Programları vs silmeden ilk oturumu komple silebilirsin. Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları yolundan hesabı silip daha sonra yeni bir hesap oluşturabilirsin.

Ana hesabı sildirmiyor ama. Diğer hesaptan deniyorum o zaman da olmuyor ?

O zaman Windows 8'in bilgisayarı sıfırlama özelliğini kullan. Bu işlem bilgisayardaki Windows hariç her şeyi silecektir. PC'yi ilk günkü haline getirir. Sonra yeni bir hesap açmak zor olmasa gerek...

O zaman Windows 8'in bilgisayarı sıfırlama özelliğini kullan. Bu işlem bilgisayardaki Windows hariç her şeyi silecektir. PC'yi ilk günkü haline getirir. Sonra yeni bir hesap açmak zor olmasa gerek...
Yani illa ki Kaspersky, Creative, KLM Codec gibi yazılımları tekrardan kurmam gerekecek diyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…