Eski bir bilgisayarıma Windows 8 yükledim boot attım flash bellek üzerinde kurulum esnasında ürün kodu istiyor atlanılmıyor da. Bir ürün kodu aldım ama çalışmadı. Yardım edin.
Windows 8 setup asks for the product key at the beginning of the setup without letting you install it. I got the Windows 8 ISO from MSDN but I didn't get enough keys to install it on all my 7 comp...
İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. [Channel] Retail [VL] 0
İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. [Channel] Retail [VL] 0
O konu 8.1 içinmiş. Sizinki 8. Sanırım o yüzden olmamış. Benim attığımda da benzer çözüm var ama ei.cfg klasöründeki başlık sayısı 8.1'de ikiyken, 8'de üç. Denemekte fayda var.
O konu 8.1 içinmiş. Sizinki 8. sanırım o yüzden olmamış. Benim attığımda da benzer çözüm var ama ei. CFG klasöründeki başlık sayısı 8.1'de ikiyken, 8'de üç. Denemekte fayda var.
Eski bir bilgisayarıma Windows 8 yükledim boot attım flash bellek üzerinde kurulum esnasında ürün kodu istiyor atlanılmıyor da. Bir ürün kodu aldım ama çalışmadı. Yardım edin.