Nebi68 Centipat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #11 ekimkandur1 dedi: Link atabilir misin herhangi bir virüs içerirmi. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu Nebi68 dedi: Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu. Genişletmek için tıkla... ekimkandur1 dedi: Link atabilir misin herhangi bir virüs içerirmi. Genişletmek için tıkla... Dostum Windows 8 önermem Windows 10 2015 sürümünü kullan ondan bin kat iyi. Nebi68 dedi: Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu. Dostum Windows 8 önermem Windows 10 2015 sürümünü kullan ondan bin kat iyi. Genişletmek için tıkla... Windows 8 hatalı bir iştiletim sistemi zaten sana Windows 10 1507 sürümünü atayım kullan. ekimkandur1 dedi: Link atabilir misin herhangi bir virüs içerirmi. Genişletmek için tıkla... Windows 10 1507 Home and Pro (x86 and x64) multi language download : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive alta in Türkçe dil var iyi günler.
ekimkandur1 dedi: Link atabilir misin herhangi bir virüs içerirmi. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu Nebi68 dedi: Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu. Genişletmek için tıkla... ekimkandur1 dedi: Link atabilir misin herhangi bir virüs içerirmi. Genişletmek için tıkla... Dostum Windows 8 önermem Windows 10 2015 sürümünü kullan ondan bin kat iyi. Nebi68 dedi: Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu. Dostum Windows 8 önermem Windows 10 2015 sürümünü kullan ondan bin kat iyi. Genişletmek için tıkla... Windows 8 hatalı bir iştiletim sistemi zaten sana Windows 10 1507 sürümünü atayım kullan. ekimkandur1 dedi: Link atabilir misin herhangi bir virüs içerirmi. Genişletmek için tıkla... Windows 10 1507 Home and Pro (x86 and x64) multi language download : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive alta in Türkçe dil var iyi günler.
ekimkandur1 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #12 Nebi68 dedi: Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu. Dostum Windows 8 önermem Windows 10 2015 sürümünü kullan ondan bin kat iyi. Windows 8 hatalı bir iştiletim sistemi zaten sana Windows 10 1507 sürümünü atayım kullan. Windows 10 1507 Home and Pro (x86 and x64) multi language download : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive alta in Türkçe dil var iyi günler. Genişletmek için tıkla... Reis ben zaten Windows 10 kullanıyordum bilgisayar eski kaldırmıyor eski işletim sistemlerine yöneliyorum yoksa ben de biliyorum.
Nebi68 dedi: Bayağı bir büyük site içermez denedim ben yoktu. Dostum Windows 8 önermem Windows 10 2015 sürümünü kullan ondan bin kat iyi. Windows 8 hatalı bir iştiletim sistemi zaten sana Windows 10 1507 sürümünü atayım kullan. Windows 10 1507 Home and Pro (x86 and x64) multi language download : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive alta in Türkçe dil var iyi günler. Genişletmek için tıkla... Reis ben zaten Windows 10 kullanıyordum bilgisayar eski kaldırmıyor eski işletim sistemlerine yöneliyorum yoksa ben de biliyorum.
Nebi68 Centipat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #13 ekimkandur1 dedi: Reis ben zaten Windows 10 kullanıyordum bilgisayar eski kaldırmıyor eski işletim sistemlerine yöneliyorum yoksa ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sürüm bayağı bir hafif yine de sen bilirsin buyur. Windows 8 [Core&Pro] (Turkish) [x86/x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows 8 [Core&Pro] archive.org
ekimkandur1 dedi: Reis ben zaten Windows 10 kullanıyordum bilgisayar eski kaldırmıyor eski işletim sistemlerine yöneliyorum yoksa ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sürüm bayağı bir hafif yine de sen bilirsin buyur. Windows 8 [Core&Pro] (Turkish) [x86/x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows 8 [Core&Pro] archive.org