Arkadaşlar benim bilgisayarimda windows 8 single language işletim sistemiyle geldi. Ben bunu windows 8.1'e çevirdim, windows 8'deki urun anahtarını 8.1'de de kullanabilirmiyim? (Temiz kurulum yaptım, windows 8'den güncelleme yapmadım!)
Anahtarı yalnızca Windows 8.1 Single Language'te kullanabilirsin. Windows 8.1 Single Language .iso uzantılı dosya indir. Temiz kurulumu bir daha yap. Kalıp dosyasını Windows 8.1/Pro/Single Languge İndirme Aracı bu konuya bak indir.
Arkadaşlar birde orjinal Windows 8.1 single language 64 bit türkçe indirme linki verir misiniz? Ama kesinlikle orijinal olsun hicbirseyiyle oynanmamış olsun.
Bu bağlantı Microsoft tarafından verildi. Artık iso arama derdi kalmadı. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Iso dosyası oluştururken versiyonunuzu Single Language seçmeyi unutmayın.
Beyler ileride SSD almayı düşünüyorum. SSD alınca da bilgisayarıma format attıktan sonra direkt olarak SSD'ye Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum. Laptop'um bana Windows 8 işletim sistemli geldi ve şuanda elimde (bilgisayarım özelliklerinde bulunan) Windows 8'in ürün kimliği mevcut. Ben bilgisayarım'a format attıktan sonra Windows 8.1'in ürün kimliği/anahtarı (aynı şey mi bilmiyorum) istediği yere şuanda elimde bulunan ürün anahtarını yazsam, formattan sonra yüklediğim Windows 8.1'i orijinal bir şekilde kullanabilir miyim ?