Windows 8'den 8.1'e geçiş

Aquarius

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Windows 8 kullanıyorum ve windwos 8.1'e format atmadan yükseltmek istiyorum. Windows güncel gözüküyor fakat Microsoft Store'a bağlanamıyorum ve bu güncelleştirmeyi de alamıyorum. Manuel olarak bu güncelleştirmeyi nasıl kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Windows 8'e desteği kestiği için güncelleştirme alamıyorsunuz.

Windows 8.1'e güncellemek için:

Öncelikle 4 GB boş alana ihtiyacınız var. Buraya tıklayıp istediğiniz sürümü seçip Windows 8.1 ISO dosyasını indirin.

Bu update ile dosyalarınız silinmez ancak önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm.

Bağlantı hızınıza bağlı olarak yükleme bittikten sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak, başlangıç ayarlarınızı da yaptıktan sonra Windows 8.1'e geçmiş olacaksınız.

Microsoft Windows 8'e desteği kestiği için güncelleştirme alamıyorsunuz.

Windows 8.1'e güncellemek için:

Öncelikle 4 GB boş alana ihtiyacınız var. Buraya tıklayıp istediğiniz sürümü seçip Windows 8.1 ISO dosyasını indirin.

Bu Update ile dosyalarınız silinmez ancak önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm.

Bağlantı hızınıza bağlı olarak yükleme bittikten sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak, başlangıç ayarlarınızı da yaptıktan sonra Windows 8.1'e geçmiş olacaksınız.

Çok teşekkür ederim. Bu dosyayı flasha vs yazmama gerek yok değil mi direkt açıp yükleyebilirim.

Hocam çok teşekkür ederim son bir soru daha soracağım. Bilgisayarcı windowsu kms ile etkinleştirmiş. Bu güncelleme için bir sorun oluşturur mu? Güncellemeden sonra orijinal key ile aktifleştirebilir miyim?
Hayır hiçbir sorun olmaz, ancak güncellemeden sonra orjinal key ile aktifleştirebilmeniz için KMSpico'yu sisteminizden tamamen kaldırmanız gerek, bunu yapmanın yolu da temiz format.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı