Windows 8'den 8.1'e geçiş

C

CPlOvEr

Ziyaretçi
Merhaba, Dizüstü bilgisayarım orijinal Windows 8 'li .Windows 8.1 ' e yükseltmiştim ve Full HD olan ekran çözünürlüğü Windows 8.1 yükselttikten sonra gene Full HD ayarlarda idi ancak çözünürlük düşmüştü. Sanırım sürücüden kaynaklı diye dşündüm. Bilgisayarı sürücü imzalaması olmadan başlattım sürücüyü Intel 'in sitesinden yükledim. Ve yine imza hatası verdi. Bende tekrar Windows 8 ' e döndüm. Windows 8.1 ' e geçmek istiyorum ve bu sorun yüzünden geçemiyorum. Birde windows 8.1 ' e geçerken Recovery bölümü silinir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlük konusunda fikrim yok da Windows 8.1'i Windows Update yani güncelleştirme yoluyla yüklersen recovery bölümü silinmez. Diğer türlü silinir. Daha doğrusu işlevini yitirir.

Windows 8.1'e geçerken kurtarma bölümü silinmez merak etme. Diğeri ise güncel sürücü kullanıyor musunuz?
Bilgisayarımın üreticisinin destek sayfasına girip modelini yazdım orada 8.1 sürücü güncellemesi vardı indirdim olmadı. Daha sonra intel ' in sitesine girip baktım ondada sürücü imzalama hatası verdi, sürücü imzalamayı devre dışı bırakıp denedim, tekrar olmadı.

• Sony Vaio Pro 13 SVP13211ST Ultrabook
  • Intel Core i5 Haswell
  • 4 GB RAM
  • 256 GB SSD
  • Intel HD Graphics 4400

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…